Ivanas store blå øjne

Trumps første kone Ivana har tilsyneladende brune øjne, hvilket kan være godt for hans forretning i det multietniske New York-samfund;da hans blåøjede germanske/irske familie kan fremmedgøre dem, hvis forfædre historisk var påvirket af de undertrykte angelsaksere i USA. Det skal bemærkes, at Ivana hævder at have grønne og brune øjne:

https://www.eyescontactlens.com/nature/

Jeg elsker at skifte øjenfarve med kontaktlinser: Jeg har blå, lilla, nøddebrune og grøn. Den naturlige farve på mine øjne er grøn, når jeg er glad, men brun, når jeg er irriteret eller chikaneret. Hold dig vågen, når du ser dem vende sig Brun.

Selvom hendes mands familie er hvid, har to af Ivanas tre børn brune øjne;hendes datter, Ivanka, ændrede sin øjenfarve for at møde en meget racistisk gruppe ved den republikanske nationale konvent, hvor folk talte. Daily Mail rapporterede, at "Ivanka havde brune øjne, da hun gik til audition ved den republikanske nationale konvent i juli, men grønne øjne, da hun faktisk havde holdt en tale."Ivanka har måske iført farvede kontaktlinser, fordi hun synes, det gør hende mere attraktiv, hvilket jeg gætter på, er grunden til, at de fleste mennesker ændrer deres øjenfarve. Som et resultat heraf kunne hendes øjenfarveændring ses som at tage øreringe på og fancy kjole på til specielle lejligheder, en teori understøttet af beviser på, at hun begyndte at skifte øjenfarve før sin præsidentkampagne i 2016.

Familieleder Donald Trump kan dog instruere sit folk til at se så hvidt ud som muligt for at formilde racister. Med hensyn til Melanias påståede øjenfarveændring, hvis hun bar farvede kontaktlinser, ville hun have brugt dem i 1980'erne, da masseproduktionen af ​​kosmetik kontaktlinser begyndte.I 1987, da Melania var 16, så hendes øjne blå ud. Billederne er dog i sort/hvid, så det er ikke sikkert, at hendes øjne var blå på det tidspunkt.

Men mennesker med brune øjne har meget mere pigment i deres øjne end mennesker med blå øjne. Som et resultat er vores øjne ikke kun forskellige farver, men er næsten altid mørkere."Øjenfarve er direkte relateret til mængden og kvaliteten af ​​melanin i det forreste lag af iris.Folk med brune øjne har meget melanin i iris, mens folk med blå øjne har meget mindre af dette pigment."

Som et resultat har sort-hvide billeder af blåøjede og brunøjede mennesker en tendens til at vise mærkbare forskelle.

Dette foto af den engelske skuespillerinde Lucille Ball og hendes Latina-skuespiller/musikermand er et eksempel på, hvor nemt det er at kende forskel på blåøjede og brunøjede mennesker på et sort-hvidt billede. Jeg læste dog engang Donald Trump, der henviste til til en brunøjet kvinde, der sagde: "Hun ligner en ung Melania."Den kvindes ansigt lignede slet ikke den Melania, jeg kendte, hun ser kun ud som en alf. Men efter at have set billeder af Melanias brune øjne, undersøgte jeg gamle billeder af Melania, og jeg blev chokeret over ansigtsforskellene som en teenage-Melania og hvordan det så ud nogle år senere.

Billedet til venstre er fra en Alabama-publikation med overskriften "Melania Trump i samtale med RNC 2016: Fra model til førstedame?"De sagde kun, at det var et "tidligt" billede, og Melanias øjne er brune. Hvis du går til linket, over dette billede er et foto fra Ocean Drive magazine, dateret april 1999, jeg er ikke sikker, men Melanias øjne er også brun på dette billede. Måske gjorde fotografen Melanias øjne brune af kunstneriske formål, eller måske satte hun de forkerte kontaktlinser.

Billedet til højre er fra bogen The Art of Her Deal, Melania ligner et sort/hvidt billede af hende, da hun var 16, så jeg gætter på, at billedet er taget i hendes teenageår eller i begyndelsen af ​​20'erne. .Melanias ansigt i dag (vist på titelbilledet) er en blanding af nisse-looket til venstre og hendes teenage-look til højre. Så det, der ser ud til at ske, er, at Melania fik foretaget en større plastik- eller rekonstruktionsoperation engang i 20'erne. hun var meget ung og smuk, og måske havde hun ikke mange penge på det tidspunkt, det gav ingen mening at få lavet en plastikoperation for plastikkirurgiens skyld.

Det mest logiske gæt er, at Melania ødelagde sit ansigt i en ulykke, og hun måtte gennemgå en rekonstruktiv operation. Dette kunne forklare, hvorfor hendes ansigt i løbet af de næste par årtier langsomt blev mere lig det, hun så ud på teenagebillederne, så nu det er en blanding af det venstre billede og det højre billede. Det er sjovt, men ikke meningen med denne dagbog, som er at overveje muligheden for, at Trump fejlagtigt fremstillede sin kone som blåøjet for at få stemmer fra racister.

Så jeg kiggede på Melanias forældre for at se, hvilke gener de gav videre til hende. Melanias far, Victor, har blå øjne, mens hendes mor, Amalia, har brune øjne.

Hr. og fru Knavs har to børn. Melanias storesøster Ines har brune øjne. Min konklusion er, at Melania kan være født med blå øjne, og hendes brune øjenfoto blev ændret af fotografen af ​​kunstneriske årsager. Nogle læsere synes måske, at dagbogen er ligegyldig , men det personlige er politisk, og race er et centralt emne i Donald Trumps "Make America White Again"-kampagne.


Posttid: Jul-05-2022