Bærede Hailee Steinfeld farvede kontaktlinser i 'Hawkeye'? detaljer

Efter hans ophold i MCU-filmene giver det mening, at Clint Barton (Jeremy Renner) får sin egen komisk præcis historie. Mens han for det meste er en birolle i The Avengers, sætter Hawkeye på Disney Plus titulære bueskytten i søgelyset, sammen med med bueskytten Kate Bishop (Hailee Steinfeld).
Miniserien hentede betydelig inspiration fra Matt Fraction og David Ajas tegneserieserie Hawkeye, og publikum var fascineret af opdagelsen. Ikke alene er Clint nu iført høreapparater, men Lucky Pizza Dog får sin live-action-debut og Kates klassiske kulsorte hår og blå øjne kommer i spil.
Som den energiske og selvsikre Kate Bishop ser Hailey næsten uigenkendelig ud – bruger hun farvede kontaktlinser? Læs videre for at finde ud af det!
For præcist at portrættere Kate Bishop bar Hailee Steinfeld farvede kontaktlinser. Kates sjove udseende omfattede slående blå øjne, så Hailey kastede sig ud i rollen med blå kontaktlinser.
Mange fans bemærkede først ændringen, da Haley begyndte at dele billeder fra Hawkeye-serien. På et billede, der blev delt på hendes Instagram-konto den 8. februar 2021, bar Hailey et helt Kate-outfit. Fra det lilla jakkesæt til pilen i koggeret er det tydeligt Hailey var i Kate Bishop-tilstand.
Men hvis du zoomer ind på billedet, er det let at bemærke, at Hailey bar blå kontaktlinser på det tidspunkt.Fans er ikke sikre på, om Marvel Studios planlægger at inkludere Kates blå øjne i serien, men billederne bekræfter det.

Sorte øjenkontakter

Sorte øjenkontakter
Mens blå kontaktlinser tydeligvis er et nik til tegneserierne, kan Hailey også bære dem, da hendes forældre på skærmen Eleanor (Vera Farmiga) og Derek (Brian Darcy James) har lyse øjne. Så det giver mening, at deres døtre har lignende iris nuancer.
Da billeder af Haileys blå øjne cirkulerede på sociale medier, blev mange af hendes fans skuffede. De elsker hendes naturlige øjenfarve (lysebrun/nødbrun), og de ville ønske, at Hawkeye ikke valgte at skjule dem.
Nogle mente, at tilføjelsen så unaturlig ud, og en fan skrev: "Er der en grund til, at Hailee Steinfeld på Hawkeye-showet?Ligesom blå øjne og mørkt hår er en så integreret del af karakteren, at hun ser fjollet ud, [Jeg ved ikke, jeg er ligeglad med tegneseriernes nøjagtighed, før nogen kommer ind og fortæller mig det."
Er der en grund til, at Hailee Steinfeld ser sådan ud på The Hawkeye Show? Ligesom den karakters integrerede blå øjne og sorte hår, ser hun fjollet ud, idic om manga-præcision, før nogen kommer ind og fortæller mig
Vi forstår Marvel Studios' ønske om at være mere komiske i fremtiden, men flere andre karakterer i MCU'en har ikke samme øjenfarve som deres superhelte-modstykker.
Robert Downey Jr. lægger sine naturlige brune øjne som Tony Stark/Iron Man over tegneseriefigurens blå øjne. Hvad angår Captain Marvel, blev Brie Larsons lysebrune kugler, hvor Carol Danvers' naturlige blå øjne var.

Sorte øjenkontakter

Sorte øjenkontakter
Denne beslutning er ofte baseret på kreative præferencer, så hvis Hailee og Hawkeye showrunners føler, at blå kontakter er den eneste mulighed for at bringe Kate Bishop til live, støtter vi det fuldt ud.
© Copyright 2022 Distractify.Distractify er et registreret varemærke.alle rettigheder forbeholdes.Folk kan modtage kompensation for at linke til visse produkter og tjenester på denne hjemmeside.Tilbuddene kan ændres uden varsel.


Posttid: Jul-05-2022